07-23-2006, 07:06 PM
Kamael napisał(a):MegaCzyrak napisał(a):Kamael napisał(a):A czego się spodziewałeś? Że po pierwszym - agresywnym (ilość przekleństw nie ma tu nic do rzeczy) poście wszyscy będą Cię głaskać po główce i Ci przytakiwać?
Nie, ale moim zdaniem nie ma znaczenie jak długo jest się na forum. I nie powinno pisać się do innych userów (niezależnie jak sługo są użytkownikami forum), żeby "wypierdalali".
Ok i nie ma to znaczenia. Zastanów się tylko, czy gdybyś pierwszego posta w tym temcie napisał w inny sposób, to czy nie zostałbyś inaczej potraktowany. Zaatakowałeś z agresją, inni odpowiedzieli Ci w ten sam - niewybredny - sposób. Nie wymagaj więc teraz ode mnie interwencji w tej sprawie. W tym momencie jestem skłonny jedynie wyrzucić, lub zamknąć ten temat, bo moim zdaniem absolutnie do niczego nie prowawdzi.
Rozumiem, że zaatakowałem Punk (nie ukrywajmy taki był mój zamiar), rozumiem również, że userzy zaatakowali mnie, ale odrobina szacunku dla innej osoby nie zaszkodzi, ja im nie kazałem "wypierdalać". Nie wymagam interwencji. Jesteś moderatortem, możesz robić z tym tematem co Ci się podoba...
METAL IS FOREVER!