08-22-2006, 08:06 AM
Valhalla napisał(a):Hm ksiaze, ty chyba nie wiesz ze panna rene i kisiel ubzdurali sobie w glowach, ze mnie laczy z Vomitem cos wiecej niz znajomosc, przez co panna rene, bedaca jego ex, wyskoczyla do mnie z pretensjami bog wie o co i za co.Ręce mi opadły,i zapewne gdybym funkcjonowała obdarzona jeszcze jednym organem,też by mi opadł.Czy w całej swej naiwności sądzisz,że kończąc relacje z kimkolwiek przyczepiałabym się następnie do jego przyjaciół/znajomych/kobiet/matek/psów? Nie liczę na logiczną odpowiedź więc powiem wprost:NIE.Twoje jakiekolwiek powiązania z Vomitem są mi zupełnie obojętne i nie one,bynajmniej skłoniły mnie do złapania cię za rękę w stronę 'jest super'.Co było powodem,spróbuj domyśleć się sama.Zaręczam,że odpowiedź,jeśli tylko zechcesz takowej poszukać,odnajdziesz w samej sobie.
PS:Wiedz,że jakakolwiek wypowiedź kierowana przez mnie w twoją stronę NIE MA I MIEĆ NIE BĘDZIE podszycia prywatnego,bowiem nie jestem przyzwyczajona do 'wywlekania brudów',to po pierwsze;po drugie,nie byłoby to w ogóle możliwe bowiem cię po prostu nie znam.Nie wiem co łączy cię z Vomitem,Ramzesem,panem Edkiem czy ciocią Jadzią i,mówiąc szczerze,nie chcę wiedzieć.Po prostu źle odczytałaś moje słowa przerzucając je na grunt prywatny (co zresztą wyszło ci dość nieudolnie).