03-24-2006, 12:54 AM
KelThuz napisał(a):jestes daremny, ale czego mozna sie spodziewac po kolesiu, ktory nie slyszy inspiracji Venomem we wczesnym Voivod. ZAURAL!Cóż za desperacja...Już nie masz innych argumentów w zanadrzu?
Cytat:A 'argument' gdzie pada nazwa Sorcerer, to bedziesz odszczekiwał przede mną osobiście, ale to tak na marginesie. Kompromitacja na całego.Ha,to sie nazywa filozofia Kalego.KelThuzik sobie może jechac po każdym i wyzywać od najgorszych,ale jak ktos mu się odgryza tym samym,to tragedia....
Cytat:Potezne, ascetyczne, neopoganskie, w kazdej nucie niepedalskie i niewieśniackie brzmienie MANOWAR na plycie HAIL TO ENGLAND to kwintesencja Heavy Metalu.
<ziew>
Cytat:Jakiego Accept ani 99% Niemców nigdy nie potrafiło zagrać.99% Niemców może i nie.Ale ACCEPT owszem - z tym że nie był "neopogański.Poza tym brzmiał DUZO LEPIEJ niz Twój ulubiony zespół na M.Tobie po prostu radzę posluchać wymienionych przeze mnie kawałków tej,jak to określiłes"niemieckiej wiochy" i porównać z BOME.
Cytat:Fakt. Pogódź się z tym. Słuchaj sobie teutonów,Dzięki ,o Wielki Wszebądzie za pozwolenie.
Cytat:ale nie pierdol kretynizmów.Obiecuję.Przestanę zaraz po tym jak ty przestaniesz.Słowo.
Cytat: Taka moja dobra rada, za darmo.Jestem dozgonnie wdzięczny.Naprawde.
EOT( ileż mozna się wykłocać)