03-23-2006, 06:19 PM
Rumian napisał(a):hahaha o czosnek i kto to mowi? osoba potrafiaca tylko wyzywac i grozic wpierdolem albo straszyc sie jakimis "TRV" kumplami czy magistrami?
ja obiektywne argumenty za wyzszoscia Manowar nad niemiecką wiochą, czy za geniuszem plyty HAIL TO ENGLAND podalem. Niestety, dyskusji na poziomie nie bylo, gdyz pederastwo zaczelo swoja odwieczna mantrę bez zadnej merytoryki. No sorry, ale jak powiedziałem, pozostaje wówczas eksterminacja lub arbitraż osoby trzeciej.
Cytat:szacunek dla Ciebie za Twoja tworczosc ale sam pokazujesz tylko ze jestes tchorzem nie umiejacym przyznac sie do porazki na danym polu albo glupim osilkiem dla ktorego glowny argument to pięść
porażka? nie znam
Racja od początku jest po mojej stronie
Cytat:A muzyka to zawody sportowe? ciekawe. Jak słysze o "obiektywnym" ocenianiu muzy to chce mi się śmiać.
oczywiście że można obiektywnie oceniać muzę w ramach określonego paradygmatu. Tym zajmuje się naukowo estetyka, a ty jestes po prostu ignorantem.
Cytat:Kazdy podał swoje argumenty za i przeciw.A wrzucanie i owszem zaczęło się za sprawą jednego pierdolniętego basisty,któremu się wydaje,że jest wyrocznią w temacie muzy.
jakie to argumenty przeciw podałeś? że Accept zjada Manowar? uzasadnisz to w koncu, opierajac sie na obiektywnych przeslankach w kontekscie historycznym, czy mam cie znowu wysmiac?
Cytat:Co znaczy bezstronnym?Ja mogę tez znaleźć pięciuset magistrów którzy "bezstronnie" rozstrzygną spór na moją korzyść.
to znajdz i nie pierdol. oczywiscie musza miec specjalnosc w estetyce, inaczej won
Cytat:Nie,idioto,w kvltowym sklepie muzycznym "U Hipa" na ulicy Mariackiej w Katowicach.Ty miałeś wtedy ( o ile sie nie myle) najwyzej jakies 7 lat,więc co najwyżej zachwycałeś się przygodami reksia ewentualnie bolka i lolka.
mozesz miec 40 lat sluchania metalu na karku, a i tak w swietle tego, co tu wypisujesz, pozostajesz głuchym i TĘPYM burakiem
Cytat:Gówno tam a nie obiektywnie.Nie ma czosnek,obiektywizmu w ocenianiu muzy( nie tylko zresztą muzy),to jest Twoje SUBIEKTYWNE aż do bólu zdanie.Więc wypierdalaj.
no to teraz dopierdoliles i w zasadzie pusciles z torbami wszystkich, ktorzy sie tym naukowo zajmuja od lat... Niesamowite, czyzby wszyscy sie tak dlugo mylili? Ramzes nas oswiecil!
kurwa, smieszny jestes
Cytat:Blood Of My Enemies - co juz pisałem - brzmi tak "potężnie",że komar wpuszczony w muszle klozetową brzmi o wiele potężniej.BOME brzmi W MIARĘ DOBRZE w wykonaniu Edge Of Sanity- z czego się nasuwa wniosek,że chlopaki z samowara sami nawet porządnie nie potrafią zagrać swoich utworków,tylko muszą to za nich inni robic
jestes skrajnym debilem, jak siebie kocham!
EoS zrobil cover ponad 10 lat po oryginale, wiec nawet nie ma sensu przyrownywac.
W 1984 roku HAIL TO ENGLAND masakrowalo brzmieniem. Jesli smiesz zaprzeczyc, najpierw uzasadnij (powolujac sie na kontekst), a potem przedstaw opinie laryngologa ze nie jestes gluchy. Bo na razie gadasz, jakbys byl. Oczywiscie sluchanie HtE na kasprzaku nei wchodzi w gre.
Cytat:Nie padł zaden argument,który by mnie przekonał ze się myle.
nie wiem gdzie byles przez te ostatnie 22 lata, ale w 1984 HAIL TO ENGLAND zmiazdzylo wszystko, i ustanowilo sie jako niezaprzeczalny monolit amerykanskiego heavy metalu na wiecznosc. To są fakty obiektywne. Spytaj starszych kolegow, znajacych sie na metalu i nie sluchajacych namietnie niemieckiej wiochy (czytaj - o niezjebanym guscie). Tyle
a teraz won!