03-20-2006, 10:22 PM
Ja nawet o chłopakach z mojego ukochanego Loudness jestem w stanie poiedzieć, iż wyglądali gejowato, bo tak w rzeczy samej było (piszę o tzw. "antlantyckim" okresie w historii grupy [1986-1988]) - i potrafię to przyznać w odróżnieni od fanów Manowara
.
Ale z drugiej strony stanę po stronie SM*. Zespół jeszcze się mieści chyba w rozsądnych granicach 'hetero/homo' jeśli chodzi tylko i jedynie o image. Przecież jest wiele grup jak np. Ki$$, które wyglądają gejowato (jeżeli będziemy brali takie wyznaczniki jak w przypadku M), ale nikt ich o to nie oskarża i są ogólnie - pomimo tego wszystkiego - powszechnie szanowani. Chcecie zobaczyć prawdziwy gejowy band? Chyba wszyscy znają Twisted Sister
.
PS. Jednak wątpię, żeby Manowar miał jakiekolwiek skłonności homoseksualne
. M to poprostu grupa, która zwyczajnie poddała się modzie panującej ogólnie na scenie muzycznej oraz prawom tam rządzącym i obok muzyki postawiła na image. Manowar paraduje w skurzanych gatkach a np. taka doda w mini do ramion i wywalonym biustem. Muzyka to też show i niektórzy wykonawcy wzięli to sobie do serca: mocniej czy też słabiej (czasami było to podparte rzeczywiście dobrą muzyką a czasami nie).
* Słudzy Manowara
.Ale z drugiej strony stanę po stronie SM*. Zespół jeszcze się mieści chyba w rozsądnych granicach 'hetero/homo' jeśli chodzi tylko i jedynie o image. Przecież jest wiele grup jak np. Ki$$, które wyglądają gejowato (jeżeli będziemy brali takie wyznaczniki jak w przypadku M), ale nikt ich o to nie oskarża i są ogólnie - pomimo tego wszystkiego - powszechnie szanowani. Chcecie zobaczyć prawdziwy gejowy band? Chyba wszyscy znają Twisted Sister
.PS. Jednak wątpię, żeby Manowar miał jakiekolwiek skłonności homoseksualne
. M to poprostu grupa, która zwyczajnie poddała się modzie panującej ogólnie na scenie muzycznej oraz prawom tam rządzącym i obok muzyki postawiła na image. Manowar paraduje w skurzanych gatkach a np. taka doda w mini do ramion i wywalonym biustem. Muzyka to też show i niektórzy wykonawcy wzięli to sobie do serca: mocniej czy też słabiej (czasami było to podparte rzeczywiście dobrą muzyką a czasami nie).* Słudzy Manowara