03-20-2006, 07:10 PM
Cytat:No wiesz,wystarczy ,ze my - True warriors of desecration & paganization dogłębnie uzasadnilismy swe racjeSorry,ale czytając kilka ostatnich stron nie zauważyłem zadnego uzasadnienia tylko zbiór oklepanych sloganów,plus kilka nowych bzdur m.in.tej o rzekomym "uduchowieniu" muzyki manowar.Jesli wypierdy zabawnie ubranych chłopczyków z drewnianymi mieczami spiewających o niszczeniu wrogów za pomocą stali jest uduchowioną muzą,to ja jestem ksiądz dyrektor.Próba argumentacji na zasadzie ze jakies osoby z wyższym wykształceniem się spuszczają przy muzie samowara jest żałosna i świadczy raczej o braku argumentów w dyskusji.Tym bardziej że stosowana jest przez osobę,która twierdzi iż sama jest dla siebie autorytetem w temacie gustów muzycznych i zdania innych osób ją nie obchodzą.Kiedy jednak druga strona przypiera do muru,to sięga się i po takie chwyty?Ej,ej panowie...Zwolnijcie troche..Pomijam juz fakt,ze w kilka chwil mozna znaleźć 526211 ludzi z wyższym wykształceniem muzycznym którzy na wypierdach manowara nie zostawią suchej nitki.
Cytat:Poziom spierdolenia gustu na tym forum jest przytłaczająco wysoki,az sie prosi o boską interwencję.Tu jestem w stanie się zgodzić
Cytat:To naprawde przykre ,ze tak duza grupa ludzi nie jest w stanie dostrzec Piękna i Potęgi tego zespołu,wartości ,ktore w jego kontekscie sa 100%I gdzie tu jakikolwiek obiektywizm?Obiektywnie to ja widzę kicz i nudziarstwo....
o b i e k t y w n e
Cytat:chłopczyki nie wyszły jak dotad poza schematy typu: ,,riff zespolu X ich zmiata,No przepraszam,ale o ile mnie pamięc nie myli sam uzywasz podobnej argumentacji w wielu dyskusjach na tematy muzyczne.Więc co,filozofia Kalego?Jak fani menołora tak pisać ,to być dobrze?A jak inni tak pisac to być źle?