03-19-2006, 09:33 PM
Nie bede gadal ze kult, ze Freddy wielki byl, tylko zapytam sie o starsze plyty, ktora najbardziej polecacie, bo ostatnio pozyczylem sobie Made in heaven oraz Innuendo i zrobily na mnie naprawde swietne wrazenie, przyznam sie szczerze, ze oprocz najwiekszych przebojow nie kojarzylem zadnego krazka tej grupy i nawet niespecjalnie mnie korcilo. A tymczasem o wiele bardziej podobaja mi sie ich kompozycje niz albumy wiekszosci stricte rockowych kapel-dinozaurow z lat 80. i 90.
Co do reaktywacji- to pewnych zespolow niby nie wolno reaktywowac, ale czy Robbie Williams nie odnalazlby sie z pozostalym skladem Queen ? Moim zdaniem, nie byloby zle - ma dobry glos, duza charyzme, no i naprawde, coraz lepsze kompozycje robi, z coraz wieksza przyjemnoscia slucham, ambitny pop.
Co do reaktywacji- to pewnych zespolow niby nie wolno reaktywowac, ale czy Robbie Williams nie odnalazlby sie z pozostalym skladem Queen ? Moim zdaniem, nie byloby zle - ma dobry glos, duza charyzme, no i naprawde, coraz lepsze kompozycje robi, z coraz wieksza przyjemnoscia slucham, ambitny pop.