02-26-2006, 09:06 PM
Cytat:a dlaczego bez obrazy ? bo wszyscy to jebane pozery które sie wywyzszają czytaniem booków. - przykład wyzej wspomniany pan zabka czyli kel. zarzucił kilkoma tytułami i uwaza sie za najmądrzejszego.
ROTFL!!!
Nie no, sorry, ale nieczytaniem książek to się nkt nie chwalił, łącznie z dodą i quostkiem. A do tego jeszcze tekst z pozerstwem ksiażkowym mnie rozjebał więcej, niż na maksa.
Cytat:Wprowadzamy swój system, dzięki czemu wszyscy stają się bogaci, znika bieda, ludzie zaczynają pomagać sobie wzajemnie, itp itd. Tak?
JAk nie będą chcieli sobie pomagać, to nie będa. Nikt nie będzie im kazał innych wspierac, zapewne większość nie będzie. Z doświadczenia jednak wiadomo, iż zawsze znajduje się wystarczajacy odsetek chętnych do pomocy, zaś założone przez nich prywatne fundacje jako takie (bo prywatne) będą działać 666% efektywniej niż pomoc społeczna, w dodatku bedzie wspierać tylko naprawdę potrzebujacych a nie tysiące żyjących na nasz koszt bezużytecznych pijawek (na dopłacanie do nierentownych przedsiębiorstw wydaliśmy od '89 kilkakrotnie wiecej niż na budowę autostrad)
Co do boigacenia się to jest to oczywiste, a dowody na to nieraz przedstawilismy.
Cytat:Ja sie chetnie zapoznam bo madrze piszecie z Returnem.Ciekawe tylko czy dostane to w bibliotece
NAwet nie wiesz, jak moje serce się raduję, gdy widzę kogoś, kto zauważa trafność argumentacji i po prostu udowadnia nam, że warto takie rozmowy prowadzic i nade wszystko przywraca wiarę w ludzi. Kel zapewne wie, jak sprowadzic te lektury choćby via net, pytaj się jego moze przez pm?
"All that's left to say is: Farewell"