02-17-2006, 01:25 PM
The Stig napisał(a):^ słuszne postanowienie. Jak wszyscy dobrze wiedza dzisiejsze młode społeczenstwo swoim poziomem nie dorównuje nawet gromadce szympansów. Dobre wychowanie jak najbardziej wskazane.
Jasne ale nie dociera do Ciebie o co w tym chodzi? chyba że głosowałeś na piss, to by wiele wyjaśniało. A dzisiejsze młode społeczeństwo jest jakie jest, bo wszyscy ich traktują jak niedorozwiniętych debili, za których wszystko trzeba robić, a trzeba by być faktycznie debilem żeby z takiego podejścia nie korzystać
Co do wyrażania swoich opinii - w 4 klasie LO mieliśmy przedsiębiorczość z kompletną debilką(która zresztą dzięki naszym interwencjom w końcu wyleciała ze szkoły, i tu naprawdę wina była po jej stronie, ale nieważne...), raz się zaczęła po mnie drzeć, kończyłsię ten ryk hasłem "Co Ty mnie uważasz za idiotke?!", ja jako dobrze wychowany młody człowiek wstałem i grzecznie odpowiedziałem "nie, ja pani wcale nie uważam za idiotkę"
wylądaowałem u dyrka ale warto było
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo