02-07-2006, 07:50 PM
Kubus sie tyle naprodukował to ja tez cos skrobne
W sumie LZ znam długo ale nigdy jakos sie w nich nie zaglebialem. Ale ze po urodzinkach zostalo jeszcze troche kasy to z ciekawosci przeczytałem kilka recenzji ich albumow i jak zobaczylem takie słowa:
"Led Zeppelin II-najbardziej bluesowa płytaw ich dorobku" to postanowilem ja kupic
Tania byla w necie to skoczylem sie wczoraj do muzycznego,kupilem,rozpakowalem,złamalem pudełko
i wsadzilem do discmana. Piosenki mnie porazily-kazda swietna ale :Thank you" i "Moby Dick" to geniusz 10/10 musze sie zaopznac z reszta płyt dokladniej

W sumie LZ znam długo ale nigdy jakos sie w nich nie zaglebialem. Ale ze po urodzinkach zostalo jeszcze troche kasy to z ciekawosci przeczytałem kilka recenzji ich albumow i jak zobaczylem takie słowa:
"Led Zeppelin II-najbardziej bluesowa płytaw ich dorobku" to postanowilem ja kupic
Tania byla w necie to skoczylem sie wczoraj do muzycznego,kupilem,rozpakowalem,złamalem pudełko i wsadzilem do discmana. Piosenki mnie porazily-kazda swietna ale :Thank you" i "Moby Dick" to geniusz 10/10 musze sie zaopznac z reszta płyt dokladniej