01-31-2006, 01:42 AM
Gaga napisał(a):Boze co za problem kto gdzie zaszufladkuje (jak ja tego nienawidze) Hammerfalla czy jakis inny zespol. Dla mnie to power, dla kogos niech bedzie heavy i co z tego? Tak bardzo Was to boli, ze ktos sobie inaczej zespol przypisuje? Taka krzywde Wam to robi? Poczytajcie jeszcze raz te Wasze posty i sie sami z siebie pośmiejcie... Jakos w dziale Gothic nie ma takich problemow... Co najwyzej ktos powie ze dla niego to nie gothic itp. ale po co od razu sie wyklocac?
Jakby sie zaraz podniosly glosy ze to ja zaczelam to od razu na sprostowanie... Chcialam przemuwic do rozumu panu ambivalentowi i innym ludziom jego pokroju ale co ja moge wobec zla calego swiata? Z tego co tu widac raczej nic wiec jak chcecie to zyjcie sobie w tym swoim autystycznym swiecie z pudelkiem czarnych kredek pod pachą.
Milo mi, ze chociaż The Stig jest normalny...
A co do samego zespołu Hammerfall to dla mnie dalej będzie to power - bo powera maja niewątpliwie i dalej bede uznawala go za najleprza powerowa kapele jaka znam i to jest MOJA® opinia... All rights reserved®...
Naprawde, szkoda mi bylo cos z tego wyrzucic. HIT !