09-05-2004, 09:24 PM
Jako maniakalna wielbicielka tego zespolu po prostu musialam zalozyc taki temat.Czy ktos na tym forum, oprocz mnie ofkors, slucha TG? Za co ich lubicie, za co nie? Kiedy po raz piewrszy spotkaliscie sie z ich tworczoscia, jak podobaly sie Wam ich koncerty?
TG uwielbiam za to, ze mimo ogromnej ewolucji muzycznej jaka przeszli, nadal sa soba, zachowali gatheringowa dusze; za to, ze tworza tak piekna, przepelniona uczuciami muzyke; za to, ze sa przesympatycznymi ludzmi, skromnymi, otwartymi; za to, ze dzieki Nim moje zycie jest piekniejsze. Dlugo moglabym wymieniac.
Slucham ich od '96 roku i nie ma dnia, zeby ktoras z ich plyt nie goscila w moim odtwarzaczu. 8)
Teraz Wasza kolej
TG uwielbiam za to, ze mimo ogromnej ewolucji muzycznej jaka przeszli, nadal sa soba, zachowali gatheringowa dusze; za to, ze tworza tak piekna, przepelniona uczuciami muzyke; za to, ze sa przesympatycznymi ludzmi, skromnymi, otwartymi; za to, ze dzieki Nim moje zycie jest piekniejsze. Dlugo moglabym wymieniac.
Slucham ich od '96 roku i nie ma dnia, zeby ktoras z ich plyt nie goscila w moim odtwarzaczu. 8)
Teraz Wasza kolej
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."