01-27-2006, 02:44 PM
Cytat:Bill miał zawał serca!!! Po koncercie! Nie mam siły, żeby pisać więcej... Czuję się, jakbym sama przeszła zawał... Ale to nie jest plotka jak z tym wypadkiem! Może o tym większość z was nie słyszało, ale to dlatego, że Bill chce zachować to w tajemnicy... Nie chce rozgłosu z tego powodu... Mój kochany! Bagatelizuje sprawę, dla niego to nie jest koniec świata... Podziwiam go, że tak się trzyma mimo wszystko! Mój mężczyzna! Kto jest takim twardzielem jak on??? Przeszedł zawał, a uśmiech nie schodzi mu z twarzy, udaje jakby nic się nie stało..! Nie piszę już nic na ten temat. Jestem załamana. Załamana to za mało powiedziane. Moje życie legnie w gruzach! Cierpię razem z nim...
Cytat:Czy th to sataniści ? Twisted Evil
Ostatnio czytałam że nie sa religijni słyszłam tesh, że ich piosenki maja podtekst satanistyczny i namawiaja do :
palenia
picia
narkotyków (w to jakoś nie wierze)
ale chce wiedzieć czy to prawda ? jakieś sprawdzone źródła na ten temat ?
piszcie !!!
Ale jednak jest nadzieja...:
Cytat:Mój tata podchodzi do plakatu (który właśnie zawiesiłam) przygląda się...i mówi "ale pedałki" ...Ja na to "no nie są pedały"
-"Ależ tak,tylko zobacz jak się ubiera ten czarny i co to ma być makijaż??"
Potem zaczoł mówić że poprzez ten makijaż próbuje ukryć swoje braki ,że po jego oczach widać że zażywa narkotyki i że poprzez malowanie paznokci i takie stroje próbuje pokazać sowją kobiecą nature bo ma za mało męskiej...

A ile ciekawych prawd życiowych mozna wyczytać...
Cytat:A satanisci nie sluchaja punka czy punkrocku tylko metalu.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo