01-25-2006, 09:45 PM
Ogladalam pierwsza orginalna wersje filmu z 1971 jesli sie nie myle. Film super i smieszny
Najlepsze jest zblizenie na twarz Leatherface'a
wiekszego debila nie widzialam. Ze mu sie tak chcialo latac z ta pila. Jestem pelna podziwu . No i dziadek rozwala
Jest tez TTMM 2,ale ten film to juz jest podobno komiczny.
A co do tych faktow,tak byl sobie taki facet Ed Gein,co po smierci matki,zabil brata i ojca,jesli sie nie myle,czy tylko brata ,a ojciec kopnal w kalendarz po smierci jego matki,juz nie pamietam. Pozniej nasz bohater Ed zaczal sie i interesowac kanibalizmem,budowa ciala ludzkiego itd itp. az w pewnym momecie zaczal mordowac stare baby,ktore podobno przypominaly mu matke. Zmarl chyba w 1958,czy cos w tym stylu,nie wiem,nie pamietam.
Ale istenieje tez inna wersja wydarzen,ze po zekomej smierci rodziny, wpadl na pomysl z mordowaniem kiedy byl w sklepie z pilami.
Coz film ogolnie rabniety,ale ma to cos.
Najlepsze jest zblizenie na twarz Leatherface'a
wiekszego debila nie widzialam. Ze mu sie tak chcialo latac z ta pila. Jestem pelna podziwu . No i dziadek rozwala
Jest tez TTMM 2,ale ten film to juz jest podobno komiczny.A co do tych faktow,tak byl sobie taki facet Ed Gein,co po smierci matki,zabil brata i ojca,jesli sie nie myle,czy tylko brata ,a ojciec kopnal w kalendarz po smierci jego matki,juz nie pamietam. Pozniej nasz bohater Ed zaczal sie i interesowac kanibalizmem,budowa ciala ludzkiego itd itp. az w pewnym momecie zaczal mordowac stare baby,ktore podobno przypominaly mu matke. Zmarl chyba w 1958,czy cos w tym stylu,nie wiem,nie pamietam.
Ale istenieje tez inna wersja wydarzen,ze po zekomej smierci rodziny, wpadl na pomysl z mordowaniem kiedy byl w sklepie z pilami.
Coz film ogolnie rabniety,ale ma to cos.
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.