01-25-2006, 09:15 PM
Horrory sa najlepsze,ale niestety amerykanie juz nie robia takich dobrych jak kiedys
bardziej thrillery przypominaja,ale na temat...moje ulubione sa z trupami i jak to nazwac mordercami.
Poprostu hell,evil and death
Wiec wymienie kilka moich ulubionych jak na dzisiaj : Halloween, Friday the 13th, Nightmare on elm street,night of the living dead,Hellraiser, Hellraiser II,The texas Chainsaw massacre i Lsnienie (chyba tak sie nazywa po polsku,bo po dunsku to sie nazywa Zly hotel
)...to te ulubione,tak mi sie zdaje.
Ogladajac Freddy vs. Jason mialam niezly ubaw,poprostu jakas parodia,najlepsze bylo jak ze soba walczyli. Ogolnie film do dupy.
The ringi , dark watery,klatwy i takie te inne sa nudne...jesli ktos mi powie,ze sa straszne,to poprosze o kopniaka od chucka norrisa. Co takiego moze byc strasznego w dzieczynce,ktora wychodzi z telewizora?
hock: A jakby z kibla wychodzila,to tez bylo by strasznie? Dark Water ogladalam tylko godzine,bo nic sie nie dzialo i Klatwa to hmm...to samo... :S musze niestety stwierdzic,ze jakos mnie nie rajcuja,ale to jest tylko moje zdanie, nie zamierzam nikogo krytykowac...
najstarszy film jaki mi sie udalo ogladnac byl Nosferatu z 1922 roku. Jak sie domyslamy byl to film niemy,czy jak to sie tu to nazywa. Nudny,ze nie moge,ale dotrfalam do konca
. Ale przyznam,ze postac Nosferatu jest ciekawa,dzieki czemu film sie dalo obejrzec. Podobno zrobiono wersje z dzwiekiem z 70 roku,czy cos w tym stylu,jesli bede miala okazje to obejrze
I najlepsze na koniec
Podobno ma powstac film Michael Myers vs. Pinhead
Musze ten film zobaczyc,ciekawe co tym razem amerykanie wymyslili. To bedzie hardcore. "A za tym wszystkim stoi Chuck Norris"
bardziej thrillery przypominaja,ale na temat...moje ulubione sa z trupami i jak to nazwac mordercami.
Poprostu hell,evil and death
Wiec wymienie kilka moich ulubionych jak na dzisiaj : Halloween, Friday the 13th, Nightmare on elm street,night of the living dead,Hellraiser, Hellraiser II,The texas Chainsaw massacre i Lsnienie (chyba tak sie nazywa po polsku,bo po dunsku to sie nazywa Zly hotel
)...to te ulubione,tak mi sie zdaje.Ogladajac Freddy vs. Jason mialam niezly ubaw,poprostu jakas parodia,najlepsze bylo jak ze soba walczyli. Ogolnie film do dupy.
The ringi , dark watery,klatwy i takie te inne sa nudne...jesli ktos mi powie,ze sa straszne,to poprosze o kopniaka od chucka norrisa. Co takiego moze byc strasznego w dzieczynce,ktora wychodzi z telewizora?
hock: A jakby z kibla wychodzila,to tez bylo by strasznie? Dark Water ogladalam tylko godzine,bo nic sie nie dzialo i Klatwa to hmm...to samo... :S musze niestety stwierdzic,ze jakos mnie nie rajcuja,ale to jest tylko moje zdanie, nie zamierzam nikogo krytykowac...najstarszy film jaki mi sie udalo ogladnac byl Nosferatu z 1922 roku. Jak sie domyslamy byl to film niemy,czy jak to sie tu to nazywa. Nudny,ze nie moge,ale dotrfalam do konca
. Ale przyznam,ze postac Nosferatu jest ciekawa,dzieki czemu film sie dalo obejrzec. Podobno zrobiono wersje z dzwiekiem z 70 roku,czy cos w tym stylu,jesli bede miala okazje to obejrze
I najlepsze na koniec
Podobno ma powstac film Michael Myers vs. Pinhead
Musze ten film zobaczyc,ciekawe co tym razem amerykanie wymyslili. To bedzie hardcore. "A za tym wszystkim stoi Chuck Norris"
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.