01-03-2006, 08:43 PM
R_amze_S napisał(a):Ghost_82 napisał(a):Ja osobiście słuchając TGE nie potrzebowałem zbyt dużo czasu by sie przekonać do tego, ze grają dobrą muze. Wystarczyło mi tylko raz ja przesłuchać. Nie wiem jak jest z innymi albumami, ale przypuszczam, że chyba zbyt dużo sie nie różnią od tej, ale być może sie myle.Wiesz,załozę się,że do wysłuchania tej płyty skłoniło cię to ,co czytałeś tutaj na forum gdzie
co poniektórzy spuszczali się namiętnie nad tą płytą.Zapewne pod wpływem lektury tychże postów,mialeś pozytywne nastawienie do tej muzy a to czasami jest nie bez znaczenia.
To lepiej sie nie zakładaj. Akurat nie czytałem nic na temat opinii tego albumu. I akurat na to, aby cos mi sie spodobało nie potrzebuje komentarzy innych...A co do mnie, to ja nie należe do ludzi, którzy słuchaja czegos na siłe. U mnie liczy sie pierwsze wrażenie i akurat po pierwszy przesłuchaniu spodobał mi sie ten album, a gdybym miał negatywne zdanie na temat tej płyty, to bym sie w ogóle tu nie wysilał... i poprostu bym sie jej pozbył i tyle.