01-02-2006, 08:04 PM
Fakt... naszywek qrwa mało... Gdzie NEVERMORE? Gdzie DEATH ANGEL? Gdzie qrwa THE MARS VOLTA?
A LOUDNESS to już skrajne marzenia, więc pominę
. Sam jakiś czas temu chciałem sobie "zrobić" naszywkę NEVERMORE na zamówienie (szer. ok. 12-15 cm) no ale... firma przy zamawianu pojedynczej sztuki zazyczyła sobie... bagatela prawie cztery dychy
- dopiero przy 5 sztukach chcieli w miarę rozsądną (ale i tak sporą cenę) ok. 20 zł, ofkoz + koszty przesyłki. A po co mi qrwa 5 tych samych naszywek (no i płaciłbym wtedy prawie 100 zeta)???
No to cała nadzieja w RMS... ale to i tak marzenia nie do spełnienia :/.
No a może uzbieramy tak z 20 fanów, którzy zgodziliby się na wspólne zamówienie takiego kompleciku? - byłoby taniej
. Hehehe...
A LOUDNESS to już skrajne marzenia, więc pominę
. Sam jakiś czas temu chciałem sobie "zrobić" naszywkę NEVERMORE na zamówienie (szer. ok. 12-15 cm) no ale... firma przy zamawianu pojedynczej sztuki zazyczyła sobie... bagatela prawie cztery dychy
- dopiero przy 5 sztukach chcieli w miarę rozsądną (ale i tak sporą cenę) ok. 20 zł, ofkoz + koszty przesyłki. A po co mi qrwa 5 tych samych naszywek (no i płaciłbym wtedy prawie 100 zeta)???
No to cała nadzieja w RMS... ale to i tak marzenia nie do spełnienia :/.No a może uzbieramy tak z 20 fanów, którzy zgodziliby się na wspólne zamówienie takiego kompleciku? - byłoby taniej
. Hehehe...