12-31-2005, 12:03 PM
trzeba bylo odrazu pokazać te fotki
Moje wypowiedzi raczej do początkującego były skierowane, a ty widze zę wiesz co gdzie i jak
Myśle że metodą prób i błędów sam szybko dojdziesz do rozwiazania swoich problemów. tymbardziej zę na pewno są to farby kryjace, a to daje mozliwosć długiej zabawy w sprawdzanie czy pasuje 'to', a moze 'tamto'.
w tej figurce jedynym drobiazgiem jaki mi troche nie pasuje są 'blizny' na tarczy. Myśle że fajniej by było w szczelinach pokazać nagie drewno.
Ciekawi mnie z czego zrobiłeś te źdźbła trawy? :>
Moje wypowiedzi raczej do początkującego były skierowane, a ty widze zę wiesz co gdzie i jak
Myśle że metodą prób i błędów sam szybko dojdziesz do rozwiazania swoich problemów. tymbardziej zę na pewno są to farby kryjace, a to daje mozliwosć długiej zabawy w sprawdzanie czy pasuje 'to', a moze 'tamto'.w tej figurce jedynym drobiazgiem jaki mi troche nie pasuje są 'blizny' na tarczy. Myśle że fajniej by było w szczelinach pokazać nagie drewno.
Ciekawi mnie z czego zrobiłeś te źdźbła trawy? :>
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]