12-30-2005, 10:04 PM
Balthor napisał(a):akurat nie potrzebuje podbudowywac sie tutaj - mam wystarczajaco wysokie mniemanie o swojej osobie :] zreszta - jak napisalem ten post byl czysta prowokacja a wiec wychodzi ze sie udaloRumian napisał(a):bo co wyzwiska z wiecej niz jednej strony to dla ciebie za duzo? tak czytam twoje posty i z kazdym kolejnym utwierdzam sie w przekonaniu ze jestes mlodziutkim chlopczykiem ktory zeby sie podbudowac bluzga z duzymi chlopcami na wszystko dookola... paranoja po prostu.... przyklad, zamawiasz ksiazke o jakims black metalowcu czy cos *przyklad tylko wiec spierdalac* i na paragonie dostajesz "jebany brudas" tez bys sie chyba zdenerwowal... czosnek ten post i pare innych wywalilbym z wielka checiaNightal napisał(a):A Twój awatar kojaży mi się z eminem'em, a pseudo z rumunembronisz ucisnionych? czasem warto zastanowic sie nad sensem postu ktory mial byc jawna prowokacja a nie wyskakiwac z tekstami - btw daruje sobie nawet riposte bo nie mam ochoty na prowadzenie wyzwisk na kilka stron
koniec OT