12-27-2005, 09:15 PM
Cytat:Coś duże te 2%, bo mi wyszło identycznie, ale w odróżnieniu od coniektórych w życiu nie przyszło by mi do głowy by publicznie się tym szczycić podbudowując swe zakompleksione ego zapewneRzeczywiscie , moje chamstwo i chwalenie sie nie znaja granic . To nie ja przychodze na forum zeby bluzgac innych i ich ponizac tylko dlatego zeby podreperowac swoje male zdeptane ego . Szukasz zaczepki - wyjdz na ulice i pobaw sie z lysym lebkiem . Pozatym Twoje zarzuty sa wprost zabawne . Juz w pewnym temacie wspominalem o tym - nie masz sie do czego przyczepic , odpusc sobie a nie wyszukuj problemu na sile - to chyba proste i logiczne .
Cytat:Wniosek - test jest specjalnie tak skonstruowany by was podudować po wpadkach w poprzednich.Genialna teoria ! Nie sposob sie z nia nie zgodzic ! ROTFL .
Cytat:Aż dziw bierze, że znajduja się naiwniacy, rzeczywiście przekonani o swej wyjątkowości i nieszablonowości procesu myślowego w oparciu o tenże teścik. Widać, że jednak...Az dziw bierze , ze znajduja sie tacy kretyni Twojego pokroju ktorzy poprzez forum muzyczne (natomiast o muzyce nie majac zadnego pojecia ) odreagowywuja swoje zyciowe niepowodzenia i stresy , bluzgajac wszystkich naokolo , offtopujac itd. Lemmy sie za Ciebie wstydzi ...