• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

The Yardbirds

Kamael - skoro jesteś zainteresowany Yardbirds'ami to polecam przejsc sie do najblizszego Reala - ja wczoraj znalazlem tam za jedyne 19.99 skladanke Yardbirds'ow z dwoma plytami z dyskografii , a mianowicie debiutu "Five Live Yardbirds" i "Blow Up" . Do tego dochodza wszystkie single wydane za czasow Claptona i Becka . Ogolnie pozycja bardzo ciekawa jak za takie grosze . Polecam .
Cytat:Swoją drogą nie wiedziałem, że grały w nim gwiazdy tego formatu ;o.
Jak pierwszy raz ich posluchalem a potem przeczytalem kto w tym zespole gra to mi tez szczena opadla , bo wlasciwie wydawalo mi sie to 'niemozliwe' zeby w jednym zespole grali gitrzysci takiej klasy jak Clapton , Beck i Page . Ale zespol naprawde jest bardzo dobry . Chociaz wokal Keith'a Relf'a czasami mnie wkurza (szczególnie w takich beznadziejnie jakosciowych bootlegach , kiedy jego glos brzmi jak jakis skrzek a nie zwykly wokal Smile ) .
pozdrawiam
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
The Yardbirds - przez KubusPuchatek - 12-13-2005, 08:31 AM
[Bez nazwy] - przez Szyszak - 12-13-2005, 03:43 PM
[Bez nazwy] - przez Kamael - 12-13-2005, 03:52 PM
[Bez nazwy] - przez KubusPuchatek - 12-23-2005, 07:06 PM
[Bez nazwy] - przez balzac - 03-19-2006, 01:47 PM
[Bez nazwy] - przez KubusPuchatek - 03-19-2006, 03:17 PM

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.