12-22-2005, 08:16 PM
-Rene- napisał(a):Vomitor napisał(a):uznaj mą rację i daję ci spokój.Wiesz co ,jesteś żałosnym i śmiesznym człowieczkiem i to Ci moge przyznać.A jakieś 'giń' i 'na kolana' to sobie w nosek wsadź.Jak już wcześniej napisałam szkoda mi czasu na jakieś bezsensowne kłótnie z Tobą,bo jak dla mnie jesteś kolejnym przypadkiem z kompleksem 'małego ptaszka' który na siłe stara się pokazać swoją wyższość.Poza tym jest już nowy topic i nawet ja nie widze sensu ciągniecia z Tobą tej do niczego nie prowadzącej dyskusji :]
Żałosna to jest twoja powyższa wypowiedź, nie potrafisz nawiązać dyskusji, czepiasz się epitetów miast nawiązać rzetelną polemikę z mymi argumentami. Nie potrafisz przyznać się do faktu, że brak ci argumentów w dyskusji. Nie próbuję tu wykazać swej wyższości, jeno wyższość mych racji popartych stosownym uzasadnieniem. A co do kompleksów małego ptaszka to polecam udanie się do twojego drugiego starego i dyskusję nad tym czemu cię niestety spłodzili połączoną z sugestią jakichś przeprosin w związku z powyższym do świata skierowanych. Załosnym jest twa ucieczka od tematu, połączona tylko i wyłącznie z wyzwiskami pod mym adresem. A co do kompleksów....
Ghost_82 napisał(a):Cytat:bo jak dla mnie jesteś kolejnym przypadkiem z kompleksem 'małego ptaszka' który na siłe stara się pokazać swoją wyższość
Orzesz czosnekBez wątpienia, post dnia
... to tu masz ich najlwspanialszy przykład. Odezwał się forumowy matoł nr 2, pierwszy jest gajem, ten ma małego fiuta. Na mojego dla waszej wiadomości moja laska nie narzeka. Jaka jest wielkość mego penisa w stosunku do innych nie wiem, mniemam, że masz moja droga w tym akurat zarkesie nademną przewagę, czyniąc mi takie a nie inne zarzuty.
Cytat:poza tym jest już nowy topic
No to pisz o gwałceniu piesków. Zaiste stosownym jest włączenie się mej osoby w tą z kolei dyskusję, stwierdzając, że zawsze kręciły mnie odbyty bokserów. Jakie są upodobania szanownych forumowiczów w tym zakresie? Jakie pieski rasy etc? Ja swój typ już podałem, Ciebie Rene jak mniemam też interesuje ten temat, zatem liczę na aktywne włączenie się w debatę, no chyba, że uznajesz podobnie jak ja wyższość odbytów bokserów, to nie ma o czym dyskutować. :>
Rotfl'n'lol

Bez wątpienia, post dnia