12-17-2005, 09:58 PM
^
Nowy ksiądz w parafi po raz pierwszy spowiada. Przychodzi do niego kobieta i mówi:
-Raz zdradziłam męża.
-To ciężki grzech. Jako pokutę 10 razy odmówisz Zdroać Mario...
Przychodzi kolejna kobieta:
-Dwa razy zdradziłam męża.
-O to cięzki grzech, Jako pokutę 20 razy odmówisz zdrować Mario.
Przychodzą kolejne kobiety, każda zdradzała swego męża aż wreszcie przychodzi młoda dziewczyna i mówi:
-Zrobiłam loda mojemu chłopakowi.
Ksiądz nie wie co zrobić. Myśli, jaką pokutę dać dziewczynie ale nic mu nie przychodzi do głowy. Mówi dziewczynie by na niego poczekała i idzie pytać o radę proboszcza. Szuka go po całym kościele, poszedł na plebanię i nigdzie go nie znalazł. Zauważył jednak, że za plebanią grają w piłke ministranci, podchodzi do nich i pyta:
-Chłopaki, co daje proboszcz za zrobienie loda?
-Snickersa i chipsy!
Nowy ksiądz w parafi po raz pierwszy spowiada. Przychodzi do niego kobieta i mówi:
-Raz zdradziłam męża.
-To ciężki grzech. Jako pokutę 10 razy odmówisz Zdroać Mario...
Przychodzi kolejna kobieta:
-Dwa razy zdradziłam męża.
-O to cięzki grzech, Jako pokutę 20 razy odmówisz zdrować Mario.
Przychodzą kolejne kobiety, każda zdradzała swego męża aż wreszcie przychodzi młoda dziewczyna i mówi:
-Zrobiłam loda mojemu chłopakowi.
Ksiądz nie wie co zrobić. Myśli, jaką pokutę dać dziewczynie ale nic mu nie przychodzi do głowy. Mówi dziewczynie by na niego poczekała i idzie pytać o radę proboszcza. Szuka go po całym kościele, poszedł na plebanię i nigdzie go nie znalazł. Zauważył jednak, że za plebanią grają w piłke ministranci, podchodzi do nich i pyta:
-Chłopaki, co daje proboszcz za zrobienie loda?
-Snickersa i chipsy!
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!