09-02-2004, 06:33 PM
ta, TO rzeczyWiŚcie dlA mNie ZA TrudNE: UŻywasz DziwNyCH sŁóW, niE wiEM CO ZNaczY Ortrodo..coŚtam i niE wiem czY mnIE nie obraŻasz, ZdecyDOwaNIE za DŁUgiE poSTy pISzeSZ, A JA Tylko 5 Klas PodstAwÓwki skoŃczyŁem, bo tRZeba ByŁo DO robOty w ceGIElni zaPIePrzaĆ - WIĘC Nie czyTAŁEM iCH i Na czUjA COŚ odpoWIadaŁEM.
A TA WOgLE To JEsteM JoŁ brachu, Siema ZIom i DUŻO elo.
JAk cHCesz norMalNiE gadAĆ to gadaJ, jak Chcesz Mi JEcHaĆ - TeŻ sPOko, TyLko FOrum SIĘ ciuT popSUje.
Słuchaj, JEŻeli Wchodzisz Na FOruM poD TYtUŁEm "Punk", To wYChOdzĘ z ZAŁoŻenia, Że coŚ (W przecIwieŃstwIE DO goŚcia Który ZaPOdaŁ temat) N atEN TEMaT wiesz. NIE BĘdę teraz RObiŁ caŁEgo wykŁAdu Co to JEst punk, A co pUnk niE jest - BO nIE jEstEM kUrwa BElfrem. WszYScy, którzy MAjĄ jeszczE JAkIES pyTAniA "co to Punk", NIeCH SoBIE weJdĄ na SerwIS www.punk77.co.uk, i poCzyTAJĄ niEco o geNezI i hIstOrii Ruchu< zaNIm zaCzNĄ PiePRzyĆ gŁuPoty. TY Filon ZNajDŹ naZwy zespoŁów, i pOrÓwnaj Z tyM co USIlNIE rozMÓwcy ChCą za puNk uzNaĆ i sam odpowiedŻ sOBIE na PYTanie.
A TA WOgLE To JEsteM JoŁ brachu, Siema ZIom i DUŻO elo.
JAk cHCesz norMalNiE gadAĆ to gadaJ, jak Chcesz Mi JEcHaĆ - TeŻ sPOko, TyLko FOrum SIĘ ciuT popSUje.
Słuchaj, JEŻeli Wchodzisz Na FOruM poD TYtUŁEm "Punk", To wYChOdzĘ z ZAŁoŻenia, Że coŚ (W przecIwieŃstwIE DO goŚcia Który ZaPOdaŁ temat) N atEN TEMaT wiesz. NIE BĘdę teraz RObiŁ caŁEgo wykŁAdu Co to JEst punk, A co pUnk niE jest - BO nIE jEstEM kUrwa BElfrem. WszYScy, którzy MAjĄ jeszczE JAkIES pyTAniA "co to Punk", NIeCH SoBIE weJdĄ na SerwIS www.punk77.co.uk, i poCzyTAJĄ niEco o geNezI i hIstOrii Ruchu< zaNIm zaCzNĄ PiePRzyĆ gŁuPoty. TY Filon ZNajDŹ naZwy zespoŁów, i pOrÓwnaj Z tyM co USIlNIE rozMÓwcy ChCą za puNk uzNaĆ i sam odpowiedŻ sOBIE na PYTanie.
Bring about the change so quickly
Bring about the terrorâs night
Bring about the blood of lovers
Bring about the smell of fright
Bring about the terrorâs night
Bring about the blood of lovers
Bring about the smell of fright