12-12-2005, 09:44 PM
AAAA!!! Slyszalem tylko Twisted Transistor i moja ocena brzmi: 666/10 oraz znaczek jakosci Q! Jak rownez R,W,A;Z,A,J,E,B,I,S,T,E! Czysty kvlt, a teledysk jest jeszcze lepszy!
Zwlaszcza Snoop Dogg jako Munky rzadzi..
Jesli taki poziom trzyma reszta plyty, to ani sekundy nie zawaham sie nad wyrzuceniem kazdej gotowki na ten krazek..
A co do rzekomej utraty siary przez Korna.. A kiedy wogole ja mieli? Korn to lekka, melodyjna odmiana metalu [a nie zaden Slayer XXI wieku], ktoa ma wywolywac u mnie usmiech na gebie oraz chec gibania sie i spiewania do spolki z Davisem.. I z tego zadania Korn wywiazuje sie lepiej po zrezygnowania z cholernie wkurzajacego basu i groteskowo obnizonych strojow gitar..
PS> Co do raperow z klipu.. Gitarzyste gra Snoop Dogg, basista jest X-Zibit, a czy wie ktos kim sa pozostali panowie?
Zwlaszcza Snoop Dogg jako Munky rzadzi..
Jesli taki poziom trzyma reszta plyty, to ani sekundy nie zawaham sie nad wyrzuceniem kazdej gotowki na ten krazek.. A co do rzekomej utraty siary przez Korna.. A kiedy wogole ja mieli? Korn to lekka, melodyjna odmiana metalu [a nie zaden Slayer XXI wieku], ktoa ma wywolywac u mnie usmiech na gebie oraz chec gibania sie i spiewania do spolki z Davisem.. I z tego zadania Korn wywiazuje sie lepiej po zrezygnowania z cholernie wkurzajacego basu i groteskowo obnizonych strojow gitar..
PS> Co do raperow z klipu.. Gitarzyste gra Snoop Dogg, basista jest X-Zibit, a czy wie ktos kim sa pozostali panowie?