12-11-2005, 12:44 PM
Nie wiem czemu w ogole nie wspominacie o "Comedy Is Over" album rowniez kopie po dupsku ;) Ma sie to szczescie i posiada: Original Vox Mortis Rec. edition is available on MC only ;)
Czytaliscie wywiad ktory ukazal sie na Masterfulu? ;) Mozna sie usmiac w niektorych momentach.
;DD
Czytaliscie wywiad ktory ukazal sie na Masterfulu? ;) Mozna sie usmiac w niektorych momentach.
Cytat:Jak rozmawiamy otwarcie, to ciekawi mnie jeszcze, jaka jest twoja opinia np. w stosunku do szybkiego seksu na backstage? Mnie na ostatniej Metalmanii Norman zniesmaczył idąc na wpół podpity za scenę przez sektor prowadząc za sobą z tego, co pamiętam niezbyt powabną dziewoję...
O tak! Tony i reszta Monstrosity to zajebiści goście, ale nie mają gustu pod tym względem. Pamiętam jak na Thrash'em All'u przygarnęli sobie do hotelu fanki o potężnych gabarytach i niezbyt pociągających fizjonomiach. Reszta obsady nie była wtedy zazdrosna, lecz wyraźnie zdegustowana (śmiech)! Co do mnie to na początku, gdy byłem na tzw. "bezdupiu" zdarzały się jakieś tam sytuacje na trasie, jednakże teraz moja dziewczyna dba, abym nie jechał w trasę wyposzczony (śmiech). Właściwie to nawet nie ma miejsca i czasu na barabara â a to trzeba się wódki napić ze znajomymi, a to się kręcą ludzie, a to się trzeba znowu napić (śmiech).
;DD