08-31-2004, 10:14 PM
davet napisał(a):To co teraz się widzi w MTV to jakieś boysbandy z dobrych rodzin i furą kasy(Co to za problem być gwiazdą. Wystarczy się sprzedać).
WieSZ, W sWOim czasIE Sex pIStOlS, TEŻ byLI Na PierWSzYCH MiEjScaCH LIST PRZebojÓw (tyLE Że Ich NAzWĘ i tytuŁy kAwaŁkÓW CenZUROWaNO: "miejscE PiErwszE DruGIe I trzECie - CzarNE prostokĄty"), i NIEMAłĄ kaSKĘ NA tym ZbiLI, ale CHyba NIE o to CHodzi i RóŻnica JEdnak byŁA. TE dziEciaczKI MOŻe i SĄ najDziwNIEjszE Na Gali MTV, Bo jako jEDYni nIE majĄ szminki (ale pUDru dwa KIlo).
Hagall: CO DO uMieszczaNIa Sex Pistols w katEgorii "druGIEJ fali" (czyLi ramaCh czasOWych "Lata 80-te"), to CHyba NIE do koŃca, SkoRO SIdowi SIĘ padło w '79, A poTEm to JuŻ nieWIEle powaLczyLi... NIewaŻne, NiE chodzi o czEPianIE SIĘ pierdół.
A Żeby Zupełnie ZboCzyĆ Z TEmatu, To MAm CIeKAwe PytANie - Dlaczego WIĘkszoŚć suBKultur i StylÓW muZycznYch (zaLIczajĄcyCH bĄdŹ ocierAjĄcych SIĘ o EkSTremaliA) WywOdzi SIE z Punku?
MOŻe doBry pomySł na Topic? (ja TakieGo NIe zaPOdam, bo JEszczE ktoS posĄdzI mnIE o byCIe konStrukTyWnym i koNKretNym)?
Bring about the change so quickly
Bring about the terrorâs night
Bring about the blood of lovers
Bring about the smell of fright
Bring about the terrorâs night
Bring about the blood of lovers
Bring about the smell of fright