11-30-2005, 04:55 PM
Dobra, rozmowa zajebista, uśmiałem sie nei raz. A kretyn powyżej jeszcze się podnieca swoimi błędami, co świadczy o totalnym chjvstwie. Ta...
Gówno stworzysz z murzynami, nie cywilizację. Nie zbudowali jej sami do czasów kolonizacji, a moją się w naszą wpierdalać? Uwolnić nas spod ucisku fiskalnego i Europejczyków się od razu narobi aż nadto..
A co, strzelali do nich? Moze ich gwałcili? A może rabowali? Myśl trochę, zanim napiszesz, doprawdy..
Cytat:czemu zatrudniając w Europie ludzi z 3 świata odnowi się równowagę.Ponieważ polepszy się standard życia w tamtych krajach a w Europie zlikwiduje się problem ujemnego przyrostu
A po wymieszaniu się ras zmniejszy się problem rasizmu i zbuduje się nową cywilizację.
Gówno stworzysz z murzynami, nie cywilizację. Nie zbudowali jej sami do czasów kolonizacji, a moją się w naszą wpierdalać? Uwolnić nas spod ucisku fiskalnego i Europejczyków się od razu narobi aż nadto..
Cytat:Żeby emigranci we Francji byli raktowani jak ludzie to by tego wszystkiego nie było.Przecież samoobrona jest normalną reakcją u każdej istoty.
A co, strzelali do nich? Moze ich gwałcili? A może rabowali? Myśl trochę, zanim napiszesz, doprawdy..
"All that's left to say is: Farewell"