11-29-2005, 10:48 PM
Cytat:cała twoja argumentacja to jedno wielkie
NON SEQUITUR
nie chce mi się przekopywać przez to bagno idiotyzmów. albo sformułujesz swoje "racje" po ludzku, albo WON! ZAURAL!
Za Ural spierdzielać nie mam zamiaru bo tu mi nie jest aż tak źle.
I się zdecyduj za Ural czy do Zimbabwe
A jeśli nie rozumiesz moich racji to wykożystaj choć raz ten szary budyń w twej słowiańskiej główce.
Cytat:którego przyczyną jest:
1. rozdmuchany ucisk fiskalny europejskich ludzi pracy
2. kulejąca gospodarka, którą powoduje ów ucisk fiskalny
3. brak tradycyjnego modelu rodziny, również spowodowany uciskiem fiskalnym i przeniesieniem kompetencji opieki nad rodziną na barki nieefektywnego zamordystycznego państwa
Tu ci przyznam rację (czasem jednak myślisz)
Cytat:dlatego trzeba znieść socjalistyczny ucisk, - wówczas problemu 2+1 nie będzie. Dzieci będą inwestycją w przyszłość dla rodziców, dziedzicami rodzinnego majątku.
nie trzeba żeby klasa robotnicza powstała i rozpocząć wreszcie czasy anarchi (bo w równości jedynie nadzieja)
Cytat:Cytat:
. I jedynym wyjściem będzie zatrudnienie ludzi z Afryki i z Azji, którzy nie będą się mieścić na swych kontynentach i którym zabraknie ziemi do wyżywienia swoich obywateli
to żadne wyjście, za to początek multum nowych problemów
czemu zatrudniając w Europie ludzi z 3 świata odnowi się równowagę.Ponieważ polepszy się standard życia w tamtych krajach a w Europie zlikwiduje się problem ujemnego przyrostu
A po wymieszaniu się ras zmniejszy się problem rasizmu i zbuduje się nową cywilizację.
Cytat:z wrogiem się nie gada, wroga się likwiduje. Jeśli jeszcze nie widzisz, czym się kończy dogadywanie z imigrantami z innego kręgu cywilizacyjnego, to odwiedź podmiejskie dzielnice Paryża nocą.
Żeby emigranci we Francji byli raktowani jak ludzie to by tego wszystkiego nie było.Przecież samoobrona jest normalną reakcją u każdej istoty.
Metoda na życie i sposób na głód
Na kryzys na gnicie na chaos na ból
GDY NIEWIESZ DO KĄD IŚĆ
KRZYK ZMĘCZYŁ CIĘ
ZA SZYJKĘ MOCNO CHWYĆ I NAPIJ SIĘ
JABOL PUNK
Na kryzys na gnicie na chaos na ból
GDY NIEWIESZ DO KĄD IŚĆ
KRZYK ZMĘCZYŁ CIĘ
ZA SZYJKĘ MOCNO CHWYĆ I NAPIJ SIĘ
JABOL PUNK