11-28-2005, 05:46 PM
Dance Of Death napisał(a):Mnie to przeszkadza. I prawdopodobnie wielu ludziom. Jak już pisałam- nic do nich za bardzo nie mam, pomimo tego, że jest to nieco dpychające, jak chcą niech to sobie robią w swoim towrzystwie.Acrid napisał(a):Takie parady powinno sie zaorac. To co te osoby robia w domu to ich sprawa, ale przeciez nie musza z tym wychodzic na ulice?
no ale komu to przeszkodza ? i po co ? jedni sobie strajkują bo nie mają pracy i kasy, a ci strajkują bo ich społeczenstwo odrzuca bo uwaza ich za nienormlanych...
Aha i szczerze mówiąc stwierdzenie, że "strajkują, bo ich społeczeństwo odrzuca i uważa za nienrmalnych" jest dość śmieszne. Jeżeli wychodzą na ulicę poprzebierani jak kretyni i do tego jak kretyni się zachowują, to chyba oczywiste, że do końca normalni nie są. Nie mam nic do nich, dopóki robią to w odosobnieniu, ale takie parady są dość żałosne. Najpierw robią z siebie idiotów, później rozpaczają, jak to ich nikt nie szanuje, a przecież oni nic nie robią. Czy tak trudno zauważyć, że te parady są robione na pokaz i że jest to całwkowity idiotyzm?? Gdyby zrobić paradę, na której by szli zakochani chłopak- dziewczyna i się z tym obnosić tak, jak oni ze swoją orientacją, to też by ludzie uznali to za nienormalne zboczenie, oni sami sobie po prostu zasłużyli na takie traktowanie.
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "