08-31-2004, 09:44 AM
hehe uwazam ze korn ma wiekszy talent od chociazby burzum(co to w ogole jest???
)
kolesie maja sposob na granie a to ze wiekszosc nowych kapel sie na nich wzoruje muzyka i ubiorem to tylko swiadczy o tym ze zdolali cos osiagnac(a to ze te kapele nie maja talentu i ze nic nowego nie przedstawiaja to juz nie korna wina bo oni sobie sluchaczy nie wybieraja)
najbardziej cieszy mnie fakt ze korn odszedl od sony(wydadza jesze de best of)i bedzie sie prawdopodobnie sam wydawal...ten zespol jeszcze moze duuzo namieszac
te wszystkie zespoly jak papa roach,LP,limp bizkit to nie sa warte kupy...to tylko kopie takich kapel jak faith no more, korn czy deftones...
nawet sepultura na roots byla "zarazona" kornem...wiekszosc kapel wtedy(1994)grajacych metal zaczela stroic nizej(machine head,sepultura a potem soulfly)i probowali tez byc tak przelomowi....niech mi nikt nie pieprzy ze korn jest beztalenciem i nic nie zrobil bo zrobil wiecej niz cale te wasze manowary i inne maczo z maczugami i cwiekami
)kolesie maja sposob na granie a to ze wiekszosc nowych kapel sie na nich wzoruje muzyka i ubiorem to tylko swiadczy o tym ze zdolali cos osiagnac(a to ze te kapele nie maja talentu i ze nic nowego nie przedstawiaja to juz nie korna wina bo oni sobie sluchaczy nie wybieraja)
najbardziej cieszy mnie fakt ze korn odszedl od sony(wydadza jesze de best of)i bedzie sie prawdopodobnie sam wydawal...ten zespol jeszcze moze duuzo namieszac
te wszystkie zespoly jak papa roach,LP,limp bizkit to nie sa warte kupy...to tylko kopie takich kapel jak faith no more, korn czy deftones...
nawet sepultura na roots byla "zarazona" kornem...wiekszosc kapel wtedy(1994)grajacych metal zaczela stroic nizej(machine head,sepultura a potem soulfly)i probowali tez byc tak przelomowi....niech mi nikt nie pieprzy ze korn jest beztalenciem i nic nie zrobil bo zrobil wiecej niz cale te wasze manowary i inne maczo z maczugami i cwiekami