11-02-2005, 07:13 PM
KelThuz napisał(a):Jezeli wg. twojej nomenkaltury bicie na alarm, ze łamane sa prawa jest przejawem lewactwa- to tak wg. twojej wyimaginowanej nomenklatury (a nie ogolnie przyjetej) mozesz mnie nazywac lewakiem, ba jestem z tego dumny, gdyz moje rozwiazanie jest słuszneYmir napisał(a):jest właśnie prowolnościowym ich podejście - zwracanie uwagi w mediach ze sa dyskryminowani.
bzdura, to typowo lewackie, socjalistyczne podejscie - postawa roszczeniowa
Cytat:prawo do wolnosci KAŻDEJ jednostki jest prawem słusznymCytat:A ze sa dyskryminowani nie ma cienia watpliowsci- najlepszy przyklad to twoje wypowiedzi (chyba zbyt duzo sie profesora Wolniewicza nasluchales)
lol, spierdalaj. Prawo do dyskryminacji jest prawem naturalnym.
ZenithalMan napisał(a):geje a pedofile to nie to samo. Geje nie robią sobie nawzajem krzywdy, to co robia, chca robic obie strony i to nas nie powinno obchodzic. A co do pedofili to jest krzywdzenie drugiej istoty i jest to poprostu paskudna zbrodnia.Ymir napisał(a):KelThuz napisał(a):szczegolnie geje maja prowolnosciowe podejscie, gdy ze swoimi zboczeniami obnosza sie publicznie i w mediach. przez takich wywrotowcow grozi nam dyktatura mniejszoscijest właśnie prowolnościowym ich podejście - zwracanie uwagi w mediach ze sa dyskryminowani. Bronią w ten sposób swojego prawa do wolności. A ze sa dyskryminowani nie ma cienia watpliowsci- najlepszy przyklad to twoje wypowiedzi (chyba zbyt duzo sie profesora Wolniewicza nasluchales)
Dyskryminowani bo co? Bo nie moga legalizowac swoich zwiazkow, bo dzieci nie moga adoptowac?
Dla mnie to jest korfa chore... Dzisiaj geje, a jutro kto? pedofile? A kolejka jest dluga, tylko patrzec jak kolejne grupy zjebow domagaja sie o swoje prawa