11-02-2005, 04:41 PM
Rumian napisał(a):i nikt mi nie powie ze homoseksualista ma miec rowme prawa z normalnym hetero osobnikiem bo to do kurwy nedzy jest juz zaprzeczanie odwiecznym prawom natury i czlowieczenstwa
A ja ci powiem że mam znajomego geja i poza tym że ma tam gdzieś jakiegoś swego partnera, to jest normalnym towarzyskim kolesiem, który nie afiszuje się ze swoją jazdą na ulicy i nie łapie za dupę przygodnych przedstawicieli tej samej płci. I własciwie pierdoli mnie to że jest gejem, bo mimo że jest moim znajomym, to nie ma to na mnie żadnego wpływu, więc nie będę ingerował w jego zycie.
Podobnie byłbym wqrwion gdyby ktoś ingerował w moje sprawy, więc póki takie sprawy nie wpływają na me życie nie mam nic przeciwko nim. Jak ktoś się nie wpierdala z butami w twoje życie po co się wpierdalasz w czyjeś i chcesz kogoś nie wadzącego ci unicestwiać (jak sam napisałeś) ?
PS. Co byś zrobił gdyby (zakładam że będziesz kiedyś miał dzieci) okazało się że twój 18-nasto letni syn to gej ? Unicestwił byś go ? Hmmm ?