10-31-2005, 02:09 PM
TooLfan napisał(a):Hm...Pierwszy raz z tym zespolem zetknolem sie o dziwo na Vivie.Tytulu kawalka nie pamietam przypadl mi do gustu refren (Suck,Suck,Suck....)Hmmm... Nie słyszałam tego kawałka z Maynardem, fajny? Trzeba kupić płytkę w necie...Pozniej dowiedzialem sie o ich utworze z Maynardem i od tamtej pory polowalem na ich plyte.Po okolo tygodniu udalo sie i w moje lapy trafila plyta "White Pony" I powiem tak wokal jest dla mnie troche dziwny jakis taki monotonny.Czasem stworza cos fajnego (Elite neizla hardcorowa jazda,Street Carp,Korea,Change) i oczywiscie Passenger z MJK a reszta hm....kiepska Ogolnie szanuje zespol ale do pana Moreno mam wiele zastrzezen!I dziwie sie ze wiele osob tak bardzo sie nim zachwyca
We barely remember what came before this precious moment, Choosing to be here right now. Hold on, stay inside...
This body holding me, reminding me that I am not alone in This body makes me feel eternal. All this pain is an illusion.
This body holding me, reminding me that I am not alone in This body makes me feel eternal. All this pain is an illusion.

Pozniej dowiedzialem sie o ich utworze z Maynardem i od tamtej pory polowalem na ich plyte.Po okolo tygodniu udalo sie i w moje lapy trafila plyta "White Pony" I powiem tak wokal jest dla mnie troche dziwny jakis taki monotonny.Czasem stworza cos fajnego (Elite neizla hardcorowa jazda,Street Carp,Korea,Change) i oczywiscie Passenger z MJK a reszta hm....kiepska Ogolnie szanuje zespol ale do pana Moreno mam wiele zastrzezen!I dziwie sie ze wiele osob tak bardzo sie nim zachwyca