10-25-2005, 07:22 PM
a dla mnie to to jest post dnia
rozdżebało mnie to jak sie Vomitor wysilałeś z tym rozbudowanym słownictwem spod znaku "Ą Ę", by na koniec skwitować to krótkim, treściwym słowem cholernie kontrastujacym z resztą wypowiedzi i burzącym jej spokój
toffam kontrasty
Vomitor napisał(a):Nightal napisał(a):Vomitor napisał(a):Masz może na myśli podpisy dance_of_death pod jego postami?Dobrze wiesz co mamy na myśli. Jak dla mnie prezentujecie ten sam poziom co DaD... o ile nie gorszy
Wiesz co.... ręce człowiekowi opadają, w zasadzie pierwszym spostrzeżeniem jakie mi się nasunęło było sformułowanie określające nagłe odejście kogoś, tudzież pójście sobie, wyrażone w trybie rozkazującym ale się wstrzymałem bo momentami, czytając Twe wypowiedzi wydawało mi się, żeś w miarę rozsądny człowiek.
Wyobraź sobie, że nie wiem co macie na myśli, bo w mym mniemaniu chodzi poprostu o to, że koleś taki jak dance może sobie w podpisie wystawić zwrot "jebać vomitora" i wszystko jest w porządku, ale już jeśli zły vomitor się odezwie to jest bee i wogóle... Nie wspomnę już o łamaniu zasad forumowych przez innego osobnika w dyskusji ze mną, nagminnie używającego zwrotów ordynarnych pod mym adresem, a którego moderatorzy się najwyraźniej boją, absolutnie dygocąc jak liśc na wietrze na samą myśl zwrócenia mu uwagi. Także bawią mnie w swej żałości teksty sugerujące jakobym to ja przeginał pałę w kontekście faktów wyżej wspomnianych. Nie .. sorry czytam jeszcze raz twą odpowiedz i muszę to powiedzieć:
Cytat:Jak dla mnie prezentujecie ten sam poziom co DaD... o ile nie gorszy
spierdlaj.
rozdżebało mnie to jak sie Vomitor wysilałeś z tym rozbudowanym słownictwem spod znaku "Ą Ę", by na koniec skwitować to krótkim, treściwym słowem cholernie kontrastujacym z resztą wypowiedzi i burzącym jej spokój
toffam kontrasty
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]