10-21-2005, 08:16 PM
Ja tam bardzo lubię DM, z płyt najbardziej chyba Violator i Black Celebration. Ale kij, nie będę pisał o rzeczach oczywistych, że zespół jest w Polsce kultowy, że 'Enjoy the silence' to jeden z utworów wszechczasów, o dobrym nawet Exciterze ("Freelove" to jeden z ulubionych utworów), tylko ciekawy jestem Waszego zdania o nowej płycie Gahana, Gore'a i Fletchera.
Jedni mówią, że to najlepsza płyta od 'Violatora', a inni powtarzają, tak jak po premierze Excitera, że to kolejne popłuczyny po starym DM z lat 80. Niemniej na pewno jest to jedne z płytowych wydarzeń roku
Miałem okazję dotąd tylko "Precious" sobie obejrzeć na MTV Classic, świetny utwór. Jeśli cała płyta jest taka, kupię w ciemno. Polecacie ?
Jedni mówią, że to najlepsza płyta od 'Violatora', a inni powtarzają, tak jak po premierze Excitera, że to kolejne popłuczyny po starym DM z lat 80. Niemniej na pewno jest to jedne z płytowych wydarzeń roku
Miałem okazję dotąd tylko "Precious" sobie obejrzeć na MTV Classic, świetny utwór. Jeśli cała płyta jest taka, kupię w ciemno. Polecacie ?