10-14-2005, 07:15 PM
Nevermore napisał(a):statekx napisał(a):Kamil napisał(a):Dlatego, z calym szacunkiem, ale TestAmenT bije na glowe i Anthrax, i Kreatora i Metallice i Slayera...
Nie.
hmm, masz polowiczna racje-kreatora i anthrax tak, Metallica nagrala dwa albmuy do ktorych Testament nawet na TNO i TR sie nie zblizyl, a ze Slayer to zes pierdolnal hahahahahahahahahaha
nie wiem po co sie pocisz. Koles sie zachwycil Testamentem i walnal glupote i teraz sie pewnie wstydzi. Slayera nie ma co porownywac do czegos bo od dawna grzeje posadke na koronie, wraz z Venomem, Motorheadem etc. To ze ktos cos bardziej lubi, to nie trzeba zaraz gadac, ze bije wszystkich na leb. Wiadomo, ze Testament jest lepszy od Kreatora, ale ja np. 2 razy bardziej wole sluchac Kreatora i co od razu mam pisac ze bije na leb i nie wiem jaki chuj jeszcze. Co do Anthraxu sie nie wypowiadam, bo nigdy zbytnio nie zaglebialem sie w brzmienia tej kapeli.
EDIT: acha, a co do Metallici to nie chce mi sie gadac. Nie gra juz thrashu, a nie mozna w kolko pierdolic o starym dokonaniach.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !