10-13-2005, 04:03 PM
Genocide napisał(a):taa, automaty rlz !
Genocide napisał(a):jak się dobrze zaprogramuje automat - jest git. Ale, tam to wali jak z karabinu. a ta mieszanka z muzyka elektroniczna moze daje jakis efekt, ale on mnie nie przekonywuje.
A oto cytat z ich propagandzkiej strony:
"Nie jest to jednak barbarzyńska desekracja w stylu kanadyjskich hord takich jak Blasphemy, Conqueror czy Revenge, bo cztery kawałki składające się na tą ep-kę są zdecydowanie bardziej złożone, dopracowane technicznie i niepowtarzalne"
no lol jak ch-uj.
nie wiem, nie znam ich tak dobrze osobiście. Vaneth tam gra ? Skąd te informacje??
L O L.
Twierdzisz że automat wali jak z "karabinu" a ja się zapytam czy to jest złe ? imo właśnie taki miał być efekt bo Iperyt to nie jakieś tam pitu pitu tylko muzyczna wojna z... wiadomo czym tu nie ma miejsce na litość to czysty soniczny terror.
Cytat:a ta mieszanka z muzyka elektroniczna moze daje jakis efekt, ale on mnie nie przekonywuje.Iperyt z tego co wiem jest pierwszym w Polsce zespołem który łączy ze soba nie elektronike jak powiedziałeś tylko terror techno i death/black metalowy holocaust a to samo w sobie zasługuje na "respekt" za podjęcie takich kroków na polskiej scenie.
Co do Vaneth'a - tu masz odp. http://www.metal-archives.com/band.php?id=35470
pewnie to będzie zbyt skomplikowane dla ciebie możesz poprosić o pomoc mamę.
Genocide napisał(a):hmm, no to musi mu sie nudzić. ale czemu sie maskuje przed tym ?czy ty masz 15 lat ?
Genocide napisał(a):no cóż. jak ktoś to powiedział : są gusta i guściki, hehemówi się tez że są gusta i bezguścia
podsumowując pan genocide jak się nazwał, nie może "strawić" kapeli czyniącej totalny muzyczny rozpierdol chodź sam szerzy hasło "TOTAL ANTY-HUMAN ASSAULT !!! " cóż śmieszne ale prawdziwe. dorośnij do takiej muzyki albo daj sobie z nią całkowity spokój.
ps. tego posta nie pisał fenriz, jego ziooooom .pozdro 600.