10-11-2005, 11:12 PM
Valhalla napisał(a):Ah, i mow za siebie, a nie 'radzi bysmy byli' bo z tego co mi sie zdaje to jeden jestes i nie wypowiadasz sie za wiekszosc.Wypowiedział sie również za mnie, w stosunku do sprawy, jest 1 do 2 czyli nasza większość ma rację niż twoja mniejszość
Valhalla napisał(a):niestety jako filolog klasyczny, buehehe, czepiam sie bledow ktore mnie raza, jak sie nie wie jak cos napisac to lepiej nie pisac wcale, albo zajrzec do slownika. Nie moja wina ze sie nie nauczyliscie. A ty mnie nie pouczaj, bo mnie twoje zdanie nie obchodzi.A pisze gdysz wszak albowiem bo lubie i nie jest to bledem ORTOGRAFICZNYM, usatysfakcjonowany? W dalsze dyskusje sie z toba nie wdaje (w zadnym innym temacie rowniez)A mnie razi, że nie jako filolog klasyczny buehehe, nie masz polskich znaków.
A co do mojego poprzedniego posta, jest w kawalku na temat i nawiazuje do wypowiedzi innych osob wiec sobie daruj, bo twoj nie nawiazuje do tematu nijak. Ah, i mow za siebie, a nie 'radzi bysmy byli' bo z tego co mi sie zdaje to jeden jestes i nie wypowiadasz sie za wiekszosc.
Valhalla napisał(a):- moj dorosly kot bawi sie tym co zlapie, dla wlasnej przyjemnosci1. To nie jest przykład tego, że zwierze ma świadomość tego co robi. Kot jak ci przychodzi na kolana to nie dlatego że Cie lubi i chce poprzebywaźz Tobą tylko przychodzi na ciepłe miejsce gdzie wie że jest bezpiecznie i może kimnąć.
- te osoby, jak to napisales, nie musza niczego udowadniac. Maja swoj swiatopoglad i kieruja sie wlasnymi zasadami, nie mozesz powiedziec, ze Twoj swiatopoglad i zasady sa lepsze, gdyz wplywa na nie wiele czynnikow. I to, ze Twoje zdanie jest odmienne, nie musi oznaczac, ze jest sluszne.
2. Nie powiedziałem, że są lepsze. Także każde zdanie innej osoby nie musi oznaczać, że jest słuszne. Więc dlatego mamy pewne zapisane i nie zapisane zasady.