10-11-2005, 11:02 PM
niestety jako filolog klasyczny, buehehe, czepiam sie bledow ktore mnie raza, jak sie nie wie jak cos napisac to lepiej nie pisac wcale, albo zajrzec do slownika. Nie moja wina ze sie nie nauczyliscie. A ty mnie nie pouczaj, bo mnie twoje zdanie nie obchodzi.A pisze gdysz wszak albowiem bo lubie i nie jest to bledem ORTOGRAFICZNYM, usatysfakcjonowany? W dalsze dyskusje sie z toba nie wdaje (w zadnym innym temacie rowniez)
A co do mojego poprzedniego posta, jest w kawalku na temat i nawiazuje do wypowiedzi innych osob wiec sobie daruj, bo twoj nie nawiazuje do tematu nijak. Ah, i mow za siebie, a nie 'radzi bysmy byli' bo z tego co mi sie zdaje to jeden jestes i nie wypowiadasz sie za wiekszosc.
Poza tym, muzyka mowi sama za siebie..
I skoncz te szopke
Edit; do ramzesa oczywiscie to to bylo
edit2;
Otter:
-umiem korzystac ze slownika, ale pewnych rzeczy ucza i w szkole, a mnie rowniez nauczono w domu, ale z tego akurat chyba sie tlumaczyc nie musze?
- moj dorosly kot bawi sie tym co zlapie, dla wlasnej przyjemnosci
- te osoby, jak to napisales, nie musza niczego udowadniac. Maja swoj swiatopoglad i kieruja sie wlasnymi zasadami, nie mozesz powiedziec, ze Twoj swiatopoglad i zasady sa lepsze, gdyz wplywa na nie wiele czynnikow. I to, ze Twoje zdanie jest odmienne, nie musi oznaczac, ze jest sluszne.
- dla mnie zadna roznica, takie sa fakty (cytowane za Woloszanskim
)
a wbrew pozorom zwierzeta potrafia myslec, marny z Ciebie obserwator w tym przypadku.
A co do mojego poprzedniego posta, jest w kawalku na temat i nawiazuje do wypowiedzi innych osob wiec sobie daruj, bo twoj nie nawiazuje do tematu nijak. Ah, i mow za siebie, a nie 'radzi bysmy byli' bo z tego co mi sie zdaje to jeden jestes i nie wypowiadasz sie za wiekszosc.
Poza tym, muzyka mowi sama za siebie..
I skoncz te szopke
Edit; do ramzesa oczywiscie to to bylo
edit2;
Otter:
-umiem korzystac ze slownika, ale pewnych rzeczy ucza i w szkole, a mnie rowniez nauczono w domu, ale z tego akurat chyba sie tlumaczyc nie musze?
- moj dorosly kot bawi sie tym co zlapie, dla wlasnej przyjemnosci
- te osoby, jak to napisales, nie musza niczego udowadniac. Maja swoj swiatopoglad i kieruja sie wlasnymi zasadami, nie mozesz powiedziec, ze Twoj swiatopoglad i zasady sa lepsze, gdyz wplywa na nie wiele czynnikow. I to, ze Twoje zdanie jest odmienne, nie musi oznaczac, ze jest sluszne.
- dla mnie zadna roznica, takie sa fakty (cytowane za Woloszanskim
)a wbrew pozorom zwierzeta potrafia myslec, marny z Ciebie obserwator w tym przypadku.
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me