10-06-2005, 04:27 PM
Neth napisał(a):SHOX! napisał(a):Jeżeli piszesz, że nie grałaś, to znaczy, że nie rozumieszNoż nic dodac, nic ujac... ja tam mieklem jak uslyszalem muzyczke JENOVA ;]tego filmu i nie czujesz klimatu, film jest skierowany dla przedewszystkim dla graczy jak na początku można przeczytać, i oni mając za sobą kilkadziesiąt, niekiedy kilkaset godzin spędzonych z grą która wyszła juz troche lat temu i była rewolucyjna jak na swoje czasy, prezentowałą znakomita grafike, fabułe i grywalonść... tylko oni mogą poczuć to co kiedyś, powiem wam, że się popłakałem gdy zaczeła sie walka z bahamutem a potem do drużyny dołączali kolejni członkowie
wróciły wspomnienia, film świetny technicznie, fabuła mogłaby być lepsza, ale i tak warto obejrzeć, szczególnie dla tych którzy grali w final fantasy 7
Mądrze powiedziane, nic nie zastąpi tych 100+ godzin spędzonych przed konsolą. Ahh jak sobie przypomne rok 99, to łezka się w oku kręci.
bring it on

tego filmu i nie czujesz klimatu, film jest skierowany dla przedewszystkim dla graczy jak na początku można przeczytać, i oni mając za sobą kilkadziesiąt, niekiedy kilkaset godzin spędzonych z grą która wyszła juz troche lat temu i była rewolucyjna jak na swoje czasy, prezentowałą znakomita grafike, fabułe i grywalonść... tylko oni mogą poczuć to co kiedyś, powiem wam, że się popłakałem gdy zaczeła sie walka z bahamutem a potem do drużyny dołączali kolejni członkowie
wróciły wspomnienia, film świetny technicznie, fabuła mogłaby być lepsza, ale i tak warto obejrzeć, szczególnie dla tych którzy grali w final fantasy 7