10-05-2005, 06:26 PM
buubi napisał(a):Widze iż to forum staje się nie miejscem wymiany poglądów na temat muzyki co areną dla internetowych szczekaczy pragnących się za wszelką cenę popisać pseudo-erudycją. Niektórzy wręcz szukają okazji do konfrontacji, każdy temat obracając w zwadę. Żałosne...Buubi weź wyluzuj troche.Forum jak to forum,słuzy przede wszystkim do wymiany poglądów,i to jest racja,ale to nie znaczy ze wszystko trzeba zaraz na powaznie traktować.Tym bardziej ze tutejsi panowie moderatorzy ( tutaj ukłon w ich strone) sa dosc wyrozumiali (do pewnej granicy oczywiscie) w zwiazku z czym mozna sobie poużywać bardziej niz na innych forach internetowych (przynajmniej tych na ktorych ja bywam)Dośc ładnie ujął to swego czasu kolega Necro(ktory co prawda troche pałe momentami przeginał) ze czlowiek w zyciu musi byc czesto powazny,w sieci - niekoniecznie.
A pan panie Nivo ,z calym szacunkiem...panski tekst o "forumowych weteranach" mnie setnie rozbawił,do dziś jak sobie przypomne ten tekscik. (ach szkoda ze go skasowano,przednia zabawa byla przy czytaniu) to mi łezki ze śmiechu płyna.Świetne to było