10-03-2005, 07:39 PM
Jestem pod wrażeniem twego słownictwa. Jeżeli moje wypowiedzi sa burackie to na twoje juz brak określenia. Przekraczasz wszelkie normy. A co do wypowiedzi R_amze_S-a to chyba wyraźnie jest napisane że nie do końca sie z tym zgadzam. Dla mnie zespół musiałby odwalić naprawde prawdziwy kicz którego nie dałoby sie słuchać żeby przestać gpo szanować. Można sie na zespoł wkurzyć ale żeby już nie mieć dla niego szacunku to juz musieli by przegiąłć pałe na maksa.
A po drugie ja nie szukam z tobą wojny i nie chce mi sie z toba wyzywać bo to typowe dzicinne zachowanie. Więc daj se chłopie na luz. Chyba można normalnie pogadać jak na ludzi przystało. A że ktoś ma inny gust to juz nie znaczy że zaraz ma dojść do wyzwisk. Szanujmy czyjes wypowiedzi.
i siebie bo tylko w głupi sposób dochodzi do tego.
8)
A po drugie ja nie szukam z tobą wojny i nie chce mi sie z toba wyzywać bo to typowe dzicinne zachowanie. Więc daj se chłopie na luz. Chyba można normalnie pogadać jak na ludzi przystało. A że ktoś ma inny gust to juz nie znaczy że zaraz ma dojść do wyzwisk. Szanujmy czyjes wypowiedzi.
i siebie bo tylko w głupi sposób dochodzi do tego.
8)