10-03-2005, 04:24 PM
Jałokim napisał(a):Otter po tym co piszesz sprawisz wrażenie typa który na koncerty jeździ po to by podpierać sciany, ponarzekać na chujową jakość dźwięku i skomentować to jak ubrany wyszedł na scenę wokalista kapeli.
Na koncerty jeżdżę przeważnie żeby grać
A jak na jakiś inny jadę to przeważnie żeby posłuchać i napić sie piwa ze znajomymi 
Natomiast mi sie wydaje że ty jesteś koleś który idzie tylko po to żeby wypić piwo i zwraca uwagę tylko wtedy kiedy dostanie plombe w nos
Jałokim napisał(a):Twierdzisz żę impreza w kostrzynie była czerstwo zorganizowana???? Człowieku! Co ty kórwa wiesz o zabijaniu?? Ludzi jest po ciula w pizdu od zajebania, a jeśli ktoś pierdolnie bąka i zaśmierdzi on wzdęciami, to juz cie na nosze walą i chociażby to (mowa tu o PP) jest świadectwem świetnej organizacji.Uważaj bo skarpety zgubisz, chcesz mnie przekonać co do łutstoku... gadaj dalej, ja na taką impreze nie pojade ze względu właśnie na LUDZI. I nie chodzi o organizację w styllu ile jest punktów medycznych i którędy jest najbliższa droga do następnego toi toia bo bez spraw podstawowych by taka impreza NIE zaistniała, sprawy bezpieczeństwa muszą być zachowane. I w sumie na tym sie kończy.. reszta to pobijanie rekordu gromadzenia dużej ilości ludzi w jakimś miejscu (oraz bicia rekordu spożywanego alkoholu przez tych ludzi)
Powtarzam ci po raz kolejny i powinieneś to sobie sam uświadomić - nie masz pojęcia o czym piszesz