10-01-2005, 04:29 PM
Vomitor napisał(a):otter napisał(a):Sie napisało dziecko...
twój stary.
otter napisał(a):masz coś jeszcze w zeszycie? To sie pośmiejemy.
Jakoś nie widzę by ktokolwiek się smiał. Podobnie zresztą jak na widok twych żałosnych, zinfantylniałych narcystycznych wpisów mających być w założeniu autora "zabawnymi" ukazując jego rzekomą otwartość i asertywność. Moje za takie z całą pewnością uchodzić nie chcą, ich celem jest dosranie twej osobie.
gej napisał(a):A co do awatara... swój swojego pozna co nie ?
Zaraz, zaraz... czyli mam rozumieć, że nie wypierasz się swego gejowstwa...?hock: Bez urazy ale jeśli chcesz mnie zarwać to spierdlaj, jestem hetero.
Urzywając takiej ilości trudnych słów chcesz uchodzić za inteligentnego, mi nie zaimponujesz gdyż wszystko co tu piszesz to wyssane z palca głupoty mające jedynie ukazać twoją wybująłą wyższość nad kimś kogo uważasz za potencjalnie dobry obiekt do wyładowania swoich emocji. Nie wnikam czy ktoś Cie molestuje, bije, zastrasza, ale napewno czymś takim nikomu nie zaimponujesz.
Dosrywać możesz sobie albo komuś z Twojego otoczenia. Widocznie jesteś zagubionym dzieckiem które próbuje zaszpanować komuś ubliżając innym w internecie.
Avatar to nie ja.. jesli poznajesz obrazki i potrafisz je rozpoznać i zakfalfikować to świadczy tylko o tobie. Nie przyznaje sie do gejostwa i gejem nie jestem. Mówiąc takie pierdoły wystawiasz sie na pośmiewisko (tak, nie wszyscy co sie z Ciebie śmieją musza to napisać na forum)
Jesli masz problemy z sobą to radzę iść do specjalisty bo tutaj pomocy nie znajdziesz.
Jak masz zamiar dalej komentować coś to znaczy że:
-jesteś idiotą
-jesteś frajerem
-jesteś pozerem
-masz problemy z samym sobą i próbujesz zniżyć innych do swojego poziomu.
-miałeś traumatyczne przeżycia w dzieciństwie i teraz próbujesz sie od nich uwolnić.
-nie znasz znaczenia słowa "ironia"

hock: Bez urazy ale jeśli chcesz mnie zarwać to spierdlaj, jestem hetero.