11-04-2005, 12:49 PM
O kurcze, temat dla mnie
.
F1 uwielbiam i wiernie kibicuję Kimiemu Raikkonenowi, a wcześniej Hakkinenowi.
A może by tak wrażenia z sezonu? Alonso mistrzem świata ( a miało być tak pięknie
), ogólnie słaba, w porównaniu z poprzednimi sezonami, forma Schumachera, pech jaki wiecznie dopadał kierowców Mclarena (ach, nie zapomnę jak Raikkonenowi po jakiś 30 okrążeniach prowadzenia po prostu padł samochód, prawie się popłakałem) i numery jakie odwalał Montoya (chociażby to jak na przedostatnim okrążeniu wypadł z trasy i tym samym stracił prowadzenie).
W sprawie Roberta to żal wielki że nie otrzymał superlicencji, naprawdę na to liczyłem. Cieszy za to jego zwycuięstow w World Series by Renault i fakt że będzie mógł pojeździć bolidem Renault. No i pozostaje nam mieć nadzieję że rzeczywioście wkrótce zobaczymy Polaka startującego z najlepszymi kierowcami na świecie.
.F1 uwielbiam i wiernie kibicuję Kimiemu Raikkonenowi, a wcześniej Hakkinenowi.
A może by tak wrażenia z sezonu? Alonso mistrzem świata ( a miało być tak pięknie
), ogólnie słaba, w porównaniu z poprzednimi sezonami, forma Schumachera, pech jaki wiecznie dopadał kierowców Mclarena (ach, nie zapomnę jak Raikkonenowi po jakiś 30 okrążeniach prowadzenia po prostu padł samochód, prawie się popłakałem) i numery jakie odwalał Montoya (chociażby to jak na przedostatnim okrążeniu wypadł z trasy i tym samym stracił prowadzenie).W sprawie Roberta to żal wielki że nie otrzymał superlicencji, naprawdę na to liczyłem. Cieszy za to jego zwycuięstow w World Series by Renault i fakt że będzie mógł pojeździć bolidem Renault. No i pozostaje nam mieć nadzieję że rzeczywioście wkrótce zobaczymy Polaka startującego z najlepszymi kierowcami na świecie.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."