09-27-2005, 07:57 PM
Dobra nie bedziemy juz tu dalej cukierkowac...Meta jakby to powiedziec juz zbytnio nie daje czadu jak kiedys...nie chodzi mi o plyty,ale o granie na koncertach...kiedy ostatnio sobie ogladalam Met On Tour,gdzie grali RTL...to jakby to powiedziec,w wolniejszym tepie,ale moze mi sie zdaje...
Pierwsze 5 plyt mety powalaja...piosenki,riffy,solowki,teksty itd itp...loady...coz jak widac zwolnili strasznie tempo,raczej pomieszali bo sa niektore "ciezsze" kawalki na loadach,ale to tak nie pasuje...tu pewnie bardziej skupili sie na melodi,tekstach...niz na graniu i takowemu "kick-ass"...
Garage INC ,nie trzeba chyba komentowac bo to tylko zbior coverow...
S&M...hmm...niektore piosenki nie pasuja do symfonii...ale to kiedy indziej skomentuje,a co do angera,jest kilka piosenek ,ktore mi sie podobaja...
Nie ma solowek?? jak to?? Przeciez wszystkie solowki zagral Lars
...tez mi sie troche kojazy ta plyta z niumetalem,ale juz nie mam sily komentowac...w tej plycie cos jest...kazda plyta mety zasluguje na to,zeby ja przesluchac,kazda ma to cos w sobie...moze jakby sie tak wsluchac pozadniej,to moze by sie dalo zauwazyc,aleto tez trzeba miec nastroj...
Wracajac do czasow Killemolla przez Mastera do Czarnego Albumu...
Jakos Meta przestala "kick-ass" nie chodzi mi o albumy,ale te wszystkie zdjecie,zarty,jaja co sobie kiedys robili itd byly nawet smieszne...a teraz to to czasem sie takie sztuczne wydaje,i wogole,jakby zaczeli olewac fanow
Oni w ostatnich latach bardziej sie skupili na zyciu towarzyskim, galach,przyjeciach,zainteresowaniach itd...moze dlatego anger wyszedl tak jak wyszedl czyli tak "byle jak"...
Podsumowujac: Metallica jest jednym z moich ulubionych zespolow...ale to juz nie ta sama meta co kiedys byla...o nie...wlasnie wiekszosc ludzi zyje ta stara meta,zapominajac ,ze tej "starej: juz nie ma,ze to wogole inni ludzie...
Podsumowanie: Jezu,juz chyba az tacy zli nie sa...
Pierwsze 5 plyt mety powalaja...piosenki,riffy,solowki,teksty itd itp...loady...coz jak widac zwolnili strasznie tempo,raczej pomieszali bo sa niektore "ciezsze" kawalki na loadach,ale to tak nie pasuje...tu pewnie bardziej skupili sie na melodi,tekstach...niz na graniu i takowemu "kick-ass"...
Garage INC ,nie trzeba chyba komentowac bo to tylko zbior coverow...
S&M...hmm...niektore piosenki nie pasuja do symfonii...ale to kiedy indziej skomentuje,a co do angera,jest kilka piosenek ,ktore mi sie podobaja...
Nie ma solowek?? jak to?? Przeciez wszystkie solowki zagral Lars
...tez mi sie troche kojazy ta plyta z niumetalem,ale juz nie mam sily komentowac...w tej plycie cos jest...kazda plyta mety zasluguje na to,zeby ja przesluchac,kazda ma to cos w sobie...moze jakby sie tak wsluchac pozadniej,to moze by sie dalo zauwazyc,aleto tez trzeba miec nastroj...Wracajac do czasow Killemolla przez Mastera do Czarnego Albumu...
Jakos Meta przestala "kick-ass" nie chodzi mi o albumy,ale te wszystkie zdjecie,zarty,jaja co sobie kiedys robili itd byly nawet smieszne...a teraz to to czasem sie takie sztuczne wydaje,i wogole,jakby zaczeli olewac fanow
Oni w ostatnich latach bardziej sie skupili na zyciu towarzyskim, galach,przyjeciach,zainteresowaniach itd...moze dlatego anger wyszedl tak jak wyszedl czyli tak "byle jak"...
Podsumowujac: Metallica jest jednym z moich ulubionych zespolow...ale to juz nie ta sama meta co kiedys byla...o nie...wlasnie wiekszosc ludzi zyje ta stara meta,zapominajac ,ze tej "starej: juz nie ma,ze to wogole inni ludzie...
Podsumowanie: Jezu,juz chyba az tacy zli nie sa...
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.