09-27-2005, 01:51 PM
forum tutejsze nie jest w tej chwili traktowane przeze mnie poważnie, gdyż patrzę przez pryzmat doświadczeń w innych zakamarkach sieci - być może to rodzaj "rozbiegówki", gdzie niestety wala się bardzo dużo śmieci. Poziom spadł, a humor ogranicza się do nieudolnego kopiowania zachowań innych - wiem, bo sama się dorobiłam klonów, i faceci z dłuższym stażem też. Deprymujące, nużące, jak dla mnie nie opłaca się już go ratować, tylko pozwolić plenić się wszystkim zboczeniom swobodnie. Charakteru portalu nie zmienicie, więc po co na siłę robić z nastolatków starych wyjadaczy? Jeden śmietnik w sieci się przyda, i dlatego naszego zakątka nie włączyłam wcale w rachubę przy ustalaniu jakości.
No cóż, moja opinia, ciekawam bluzgów.
edit: szkoda Kamaela i innych ludzi, którzy mają coś do powiedzenia, bowiem ich słowa rozmywają się w deszzu wszechobecnej ignorancji, a mogliby nimi dużo zdziałać.
No cóż, moja opinia, ciekawam bluzgów.

edit: szkoda Kamaela i innych ludzi, którzy mają coś do powiedzenia, bowiem ich słowa rozmywają się w deszzu wszechobecnej ignorancji, a mogliby nimi dużo zdziałać.