09-26-2005, 04:23 PM
Byłem, byłem na wyborach, nawet specjalnie poszedłem do Urzędu Miasta po papierek uprawniający do głosowania w miejscu pobytu, a nie w miejscu zamieszkania, bo akurat wyjechałem na kilka dni.
Trochę jestem zawiedziony wynikami, bo jednak wolałem, żeby PO miało większość, a nie PiS. Z drugiej strony tak sobie myślę, że pewnie i tak wiele się nie zmieni, więc nie mam co się podniecać.
A co do głosów użytkowników, że nie chcą rządów PiS-u. Chyba nie będzie tak źle
, w końcu większość pozostałych partii to już kompletna porażka.
Poza tym dziwi mnie, jak można chcieć głosować na Borowskiego (to do Kamaela, ale też do wszystkich osób, których to dotyczy). Nie chodzi mi tutaj o sam program wyborczy, ale o to, że gościu wywodzi się z PZPR-u, co powinno mówić samo za siebie.
Trochę jestem zawiedziony wynikami, bo jednak wolałem, żeby PO miało większość, a nie PiS. Z drugiej strony tak sobie myślę, że pewnie i tak wiele się nie zmieni, więc nie mam co się podniecać.
A co do głosów użytkowników, że nie chcą rządów PiS-u. Chyba nie będzie tak źle
, w końcu większość pozostałych partii to już kompletna porażka.Poza tym dziwi mnie, jak można chcieć głosować na Borowskiego (to do Kamaela, ale też do wszystkich osób, których to dotyczy). Nie chodzi mi tutaj o sam program wyborczy, ale o to, że gościu wywodzi się z PZPR-u, co powinno mówić samo za siebie.
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways