09-24-2005, 10:18 PM
warsadal napisał(a):Cytat:poplacz sie jeszcze, kazdy ma prawo powiedziec co mysliTak.. a w działach muzycznych dajesz tego doskonały przykład..
Cytat:to ze siedzi na forum ktore uwaza za zjebane to jego sprawa
Cytat:Jednocześnie uzasadniam dlaczego uwazam, ze jestes debilem: wielu tak mówi. Ale nie dlatego, że tak twierdzą, tylko po to, żeby pokazać jacy są mroczni i tru. Nie zauważyłeś? Będą pieprzyć i marudzić, że kiedyś było lepiej, że tematy były takie ambitne, a teraz taka wszechogarniająca beznadzieja. Dotarło?
1. Ok nie wiedzialem, ze to jeden z tru debili, wiec myslalem, ze krytykujesz go za nielubienie forum
2.Gdzie tu uzasadnienie?Wielu tak mowi?Kto?Wiem, ze malo kto szanuje mnie na forum(zreszta nie zlaezy mi poza paroma osobami zeby mnie szanowaly).Aha uzasadnie niem nie jest, bo zdzisiek tak mowi, uzasadniej to slowami9albo nic nie mow, z mojej strony koniec offtopu, bo i tak sie nie dogadamy, a szkoda zasmiecac temat)
3Tak, czesto nasmiewam sie z opini ludzi, ale najczsciej sa one tak denne i glupie, ze poczuwam sie do obowiazku by wysmiac nadawce
4EOT
dotarlo?
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?